2011. december 8. - , 2 megjegyzés

Iroda otthon

Szerencsésnek vallhatja magát az, akinek lehetősége van otthon, vagy részben otthon dolgozni. (Az előnyeiről és hátrányairól kicsit később írok.) Nem mindegy azonban, hogy a dolgozósarok épp a konyhaasztal közepén terebélyesedik, vagy a – család beleegyezésével – lehetőségünk van egy saját kis dolgozósarkot kialakítani. Az én álmaimban egy poros padlásszobából kialakított, nagy ablakokkal ellátott világos iroda szerepel, fehérre festett falakkal és bútorokkal, színes dekorációval és növényekkel díszítve :-)

Íme néhány inspiráció egy saját iroda kialakításához:

Két személy részére is elegendő hellyel, modern székekkel és stabil fali polcokkal, modern stílusban.Pirosra festett falon sorakozó rendszerező táblákkal. Személy szerint nekem ez a kedvencem, meglepő módon a piros fal miatt is.Ezen a falon nagy rendet kell tartani, mert az egy falat beborító tapéta vonzza a figyelmet.Ez a sarok nekem egy kicsit túlzsúfoltnak tűnik és még a színes képek sem tudják ellensúlyozni a sötét fal és bútorok komor hangulatát.A mintás tapéta és a drapp színek kissé ellensúlyozzák a fekete bútorok „nehézségét”. Az fiókos iratrendező szekrényt imádom :-)Hatalmas ablakok, természetes napfényfürdő, fehér bútorok, színes kiegészítőkkel… annyira jó lenne ez az iroda nekem :-)Ötletes falmatrica és modern íróasztal.2 megjegyzés:

Mary 2011. december 29. 17:51

These are all lovely rooms. It is a pleasure to visit your blog. I hope you have a great day. Blessings...Mary

Melinda 2011. december 29. 19:33

Hi Mary! This is a selection of home-offices. Unfortunately no one is them mine... my favourite is the wall on the second picture :-)

Megjegyzés küldése